EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Memphis slaat (samen met Akwasi) terug naar ‘haters’

Foto: Memphis slaat (samen met Akwasi) terug naar ‘haters’

Memphis Depay concentreert zich vandaag natuurlijk op de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap tegen Polen. En klaarblijkelijk óók op muziek, want later deze week brengt hij een nummer uit met Akwasi en daar is nu een teaser van te horen.

Memphis Depay heeft boodschap voor criticasters

In het Algemeen Dagblad vertelt Akwasi dat het lied moet worden beschouwd als een ‘knipoog naar alles wat er over hen is gezegd en geschreven’. In het refrein zingt hij: “Ik heb één ding. Bedankt voor je mening. We gaan er niets mee doen. Einde mededeling.”

Bovendien is Memphis dus te horen op de plaat. In de voorbereiding op het EK kreeg de aanvaller nogal wat kritiek op zijn witte haarband en dus zingt hij: “Ik geef niks om je mening. Ik zie dit als lening, want je gebruikt mijn tijd en daar ben ik echt straight in. You better pay me.” Op de cover is de international van het Nederlands elftal te zien, natuurlijk mét band.

“Bij Memphis hebben we dat natuurlijk net weer gehad, naar aanleiding van zijn hoofdband”, aldus Akwasi, directeur van Omroep ZWART. “Ikzelf heb natuurlijk haatcomments, verwensingen en talloze bedreigingen over me heen gekregen. Memphis en ik zijn allebei bekend met dit aspect van een publiek figuur zijn.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Goede boodschap?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
336+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie