Mario Been schrikt van PSV-er: ‘Het zal je de Champions League kosten’

Foto: Mario Been schrikt van PSV-er: ‘Het zal je de Champions League kosten’

Mario Been schrok woensdagavond van Hirving Lozano. De Mexicaan had de kans om het duel met Lens in het slot te gooien, maar legde de bal niet af op Bakayoko. De Belg stond helemaal vrij, alleen Lozano koos voor eigen succes.

‘Een klein tikje en Bakayoko beslist waarschijnlijk de wedstrijd’

“Hij is natuurlijk gehaald voor de Champions League”, begint Been bij Voetbalpraat van ESPN. “Maar dit zijn de momenten waarop je wedstrijden kunt beslissen. En even later kun je ook nog tegen een tegentreffer aanlopen. Het zal je de Champions League kosten. Dat zou doodzonde zijn. Je wisselt hem niet direct, maar ik kan me voorstellen dat daar nog over gesproken wordt. Als je die blik van Bakayoko zag, dan wordt er tussen die twee ook nog wel even gesproken.”

Kees Kwakman reageert op zijn collega-analist: “Je weet bij Lozano niet altijd wat je krijgt. Dat zag je vandaag ook. Dan begint hij aan een actie, waarvan hij zelf ook niet weet waar hij aan begint. En tegen RC Lens mislukte er meer dan dat er lukte. Ik zie liever Noa Lang, maar dat betekent niet…” Kwakman heeft even nodig om de juiste woorden te vinden: “Ik bedoel, tegen Ajax kan hij zich ook opladen en schiet hij er drie in. Dat is zijn extra kwaliteit. Maar het mag af en toe wel een versnellinkje minder bij hem. Maar dit is ook wel weer de speler die hij is. En dat heeft ook best veel goeds gebracht.”

Lozano is te vaak te zelfzuchtig

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
463+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie