‘Lukaku hard op weg naar Juventus’

Foto: ‘Lukaku hard op weg naar Juventus’

De kans wordt steeds groter dat Romelu Lukaku naar Juventus vertrekt. Volgens diverse Italiaanse media is hij intussen persoonlijk akkoord met de club uit Turijn en moeten alleen beide verenigingen er nog uit komen.

Lukaku terug naar Serie A

De Belgische centrumspits staat nog altijd onder contract bij Chelsea, maar heeft in Londen ogenschijnlijk geen toekomst meer. In eerste instantie leek hij definitief terug te keren naar Internazionale. Toen de Milanezen echter hoorden dat Lukaku ook met Juventus in gesprek was, lieten ze niets meer van zich horen.

Dat Lukaku naar Juventus wil, is opvallend te noemen. Zo is een gedeelte van de aanhang tegen de transfer vanwege zijn verleden bij de rivaal, terwijl een groep supporters van zijn mogelijk nieuwe werkgever hem vorig seizoen nog racistische bejegende. Desondanks lijkt hij voor Juventus te gaan kiezen.

De aanvaller heeft de mogelijkheid om een contract van drie jaar te ondertekenen, waarmee hij tot medio 2026 zou vastliggen. De clubleiding heeft naar verluidt zo’n 12,5 miljoen euro aan jaarsalaris vrijgemaakt om Lukaku te verleiden om naar Turijn te komen. Daar ging de Belg na meerdere gesprekken mee akkoord.

Gesprekken tussen Chelsea en Juventus

Chelsea en Juventus moeten nog wel met elkaar om de tafel zitten. De Londenaren zouden hopen dat ze Dušan Vlahović in de gesprekken kunnen betrekken. Chelsea wil hem graag hebben, maar zal dan wel 40 miljoen euro moeten bijbetalen om de ruildeal rond te maken. De komende weken moet er meer duidelijk worden.

Vertrekt Lukaku naar Juventus?

  • Ja, waarschijnlijk wel
  • Nee, zeker niet
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie