EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

L’Équipe: tóch geen Mbappé tegen Oranje

Foto: L’Équipe: tóch geen Mbappé tegen Oranje

Doet hij nou wel of niet mee? Wel? Niet? Wel? Niet? Volgens L’Équipe is Kylian Mbappé toch níét van de partij tegen het Nederlands elftal in de Red Bull Arena in Leipzig. Het is onduidelijk of de stervoetballer, volgend seizoen van Real Madrid, op de bank begint bij Les Bleus op het EK.

‘Kylian Mbappé toch niet in opstelling Frankrijk tegen Oranje’

Het Algemeen Dagblad schrijft op vrijdagmiddag: “Bij de Franse sportkrant L’Équipe weten ze het nu zeker: Kylian Mbappé start op de bank tegen Oranje. Adrien Rabiot begint vanaf links terwijl Real Madrid-speler Aurélien Tchouaméni een basisplaats heeft. Marcus Thuram begint in de spits en wordt dus geflankeerd door Rabiot én Ousmane Dembélé. Volgens het Franse medium zou Didier Deschamps daarmee ook kunnen kiezen voor een soort 4-4-2. Duidelijk volgens L’Équipe is dat Rabiot de verantwoordelijkheid zal dragen voor de opkomende Denzel Dumfries.”

Doet Mbappé écht niet mee, dan zou dat een verrassing zijn. Eerder werd het wel verwacht dat hij het duel met Oranje zou missen met een gebroken neus, maar de afgelopen dagen hoorden we steeds maar weer: hij maakt zich klaar om een rol van betekenis te spelen.

“We gaan er alles aan doen”

Bondscoach Didier Deschamps van De Haantjes liet gisteren weten: “We moeten ons gezond verstand gebruiken. We hebben hem gisteren op de training gezien en vanavond gaan we het weer proberen op de training. We gaan het morgen zien…. Het is fijn dat Kylian zelf wil spelen, maar we beslissen het als we het beslissen. We gaan er alles aan doen dat hij mee kan doen…”

Maakt Oranje meer kans zonder Mbappé?

  • Ja
  • Nee
328+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie