Klopp ziet nog altijd gespannen Díaz door ontvoering vader

Foto: Klopp ziet nog altijd gespannen Díaz door ontvoering vader

Jürgen Klopp heeft vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Luton Town gereageerd op de situatie rondom Luis Díaz. De hoofdtrainer laat aan de aanvaller de keuze of hij wil meespelen.

Gespannen situatie voor Díaz

De vleugelaanvaller kreeg onlangs het vreselijke nieuws dat zijn ouders waren ontvoerd. Waar zijn moeder na een paar uur werd vrijgelaten, zit zijn vader nog altijd gevangen. Volgens het Amerikaanse persbureau Reuters lijkt het erop dat ook zijn vader snel wordt vrijgelaten, maar zekerheid heeft de familie nog altijd niet.

Logischerwijs heeft Díaz het momenteel zwaar en slaapt de voetballer behoorlijk slecht, waardoor het de vraag is of hij dit weekend alweer in staat is om mee te voetballen. Klopp spreekt veel met Díaz en heeft de voetballer een heldere boodschap meegegeven: hij mag zelf bepalen of hij naar Luton Town wil afreizen.

Voor Klopp is het voorlopig dan ook afwachten of hij zondag over de voetballer kan beschikken. “Als het goed voelt, gaat hij mee. Je kan zien dat hij weinig geslapen heeft. Het nieuws vanuit Colombia biedt ons een beetje hoop, maar ik kan niet zeggen wat we gaan doen. Dat is aan hem”, laat hij weten tegenover de aanwezige pers.

Strijd Liverpool met Engelse topclubs

Liverpool staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League, met een achterstand van zes punten op koploper Tottenham Hotspur. Ook Arsenal en Manchester City staan boven Liverpool. Tegenstander Luton Town is op de achttiende positie terug te vinden, waardoor Liverpool de grote favoriet is voor de zege.

Gaat Liverpool dit seizoen de landstitel pakken?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
29+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie