Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Hij komt vaak te laat op training, neemt het niet zo nauw’

Foto: ‘Hij komt vaak te laat op training, neemt het niet zo nauw’

FC Twentee gaat in Jayden Oosterwolde wel een groot talent verliezen, voor drie miljoen euro aan het Italiaanse Parma, maar absoluut géén modelprof. Dat is de conclusie van clubwatcher Leon ten Voorde, van de TC Tubantia.

“Hoe vaak is Oosterwolde wel niet op het matje geroepen, omdat hij weer eens te laat was voor een training? Of omdat hij het met andere dingen niet zo nauw nam? Hij had nog al al eens moeite met de discipline binnen en buiten de lijnen”, somt Ten Voorde op in de krant.

Desondanks gaat Parma dus wel flink voor de verdediger betalen. Parma klopte al eens eerder op de deur bij FC Twente voor Jayden Oosterwolde, maar toen kwam het niet tot zaken. Nu pakten de Italianen wel door en zijn ze bereid om straks in de zomer een kleine drie miljoen euro te betalen.”

Maar is dit voor Oosterwolde zelf wel zo’n verstandige move? Ten Voorde betwijfelt het. “Twintig jaar nog maar en dan al naar Italië? Toen Oosterwolde vrijdag in Hengelo afscheid nam, stonden zijn teamgenoten van FC Twente in Heerenveen tegenover Sydney van Hooijdonk, die zijn eerste minuten maakte voor Heerenveen. Terug in Nederland, na een halfjaartje zonder wedstrijden in Italië..”

Opvolger

Trainer Ron Jans heeft al een vervanger op het oog voor Oosterwolde. “We moeten even afwachten tot het allemaal definitief is, maar we willen wel graag een vervanger op de linksbackpositie. Ja, ik heb wel iemand in het hoofd. De oefenmeester geeft niet prijs om wie het gaat. Het is een publiek geheim dat de Tukkers gecharmeerd zijn van PEC Zwolle-back Kenneth Paal, die beschikt over een aflopende verbintenis. Ook willen ze nog een linksbenige centrale verdediger halen. Micky van de Ven (VfL Wolfsburg) en Mats Knoester (Heracles Almelo) staan op het lijstje.

Twente in de top-3? Je pakt 11x je geld bij bet365!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jayden Oosterwolde (@jayden_oosterwolde)

Goed dat Twente drie miljoen voor hem accepteert?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie