Hartverwarmend: RKC speelt in speciale shirts voor Villa Pardoes

Foto: Hartverwarmend: RKC speelt in speciale shirts voor Villa Pardoes

Een prachtige actie van RKC Waalwijk: zij gaan geld inzamelen voor Villa Pardoes. Zo willen ze gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de vier en twaalf jaar een unieke vakantie bezorgen bij Villa Pardoes. Komende zondag strijden de Brabanders in speciale shirts tegen FC Groningen.

RKC speelt tijdens dit duel namelijk eenmalig in een uniek shirt, bedacht en ontworpen door oud-gast van Villa Pardoes: Lianne Koskamp (10). Lianne heeft een aangeboren hartafwijking en kan niet aan alles meedoen op school en qua sport. Ze kan niet zo hard rennen als haar leeftijdgenootjes en voor lange afstanden zit Lianne in een rolstoel. Het verblijf bij Villa Pardoes met het hele gezin vergeten ze nooit meer en geeft energie en kracht als ze hieraan terugdenken.

Kleurplatenactie

Uit meerdere inzendingen van een kleurplatenactie onder ernstig zieke kinderen die te gast zijn geweest bij Villa Pardoes werd uiteindelijk haar ontwerp uitgekozen. Lianne dacht tijdens het ontwerp aan de vrolijkheid, liefde en magie die ze voelde tijdens haar vakantieverblijf in Villa Pardoes, is te lezen op de website van RKC.

Zoals gezegd wordt dit unieke voetbalshirt gedragen in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Achter op dit kleurrijke shirt staan namen van elf kinderen met een ernstige ziekte die samen met hun families al een onvergetelijke vakantie in Villa Pardoes hebben mogen beleven. Iedere speler speelt met de naam van één van deze kindjes op zijn rug.

TIP: Driepunter voor RKC tegen Groningen voor 2.80x je inleg! Daarnaast ontvangen nieuwe spelers €250 bonus!

Prachtige actie?

  • Ja
  • Ja
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie