‘Gravenberch-transfer in stroomversnelling’

Foto: ‘Gravenberch-transfer in stroomversnelling’

De toekomst van Ryan Gravenberch lijkt niet bij Bayern München te liggen. Ook onder oefenmeester Thomas Tuchel krijgt de middenvelder amper speeltijd en volgens de kwaliteitskrant The Times hengelt Liverpool nadrukkelijk naar de komst van de voormalige Ajacied.

Gravenberch senior om de tafel met Liverpool

Het bovengenoemde dagblad schrijft op zaterdagavond zelfs dat er al een ontmoeting is geweest tussen de vader van Gravenberch en een afvaardiging van The Reds. Die meeting zou hebben plaatsgevonden in Nederland, maar meer details noemt The Times niet.

Wat buiten kijf staat is dat Liverpool zich in de aankomende zomer wil versterken met één of meerdere middenvelders. Aanvankelijk aasden The Reds, die in zwaar weer verkeren in de Premier League, op de komst van Jude Bellingham van Borussia Dortmund, maar het Engelse toptalent lijkt véél te duur te zijn voor de grootmacht. Niet in het minst omdat een Champions League-ticket inmiddels een utopie is geworden. Bellingham kost volgens de laatste geluiden uit Duitsland 150 miljoen euro.

Daarom wordt er op Anfield Road naar andere, goedkopere opties gekeken en in dat licht moeten we de belangstelling voor Gravenberch zien. Het is onbekend hoeveel de Nederlander precies kost, maar meer dan enkele tientallen miljoenen euro’s kan Bayern niet voor hem vragen. De oud-Ajacied komt immers amper in actie in de Allianz Arena…

Geduldig én ongeduldig

Tuchel zei onlangs over Gravenberch: “Ik zie op de training de kwaliteiten van Ryan. Hij traint goed. We zien hem als een 8, die zeer goed kan draaien en zeer goed kan dribbelen. Hij moet in deze situatie geduldig en tegelijk ongeduldig zijn. Hij moet op elke training voor de kleinste kans gaan.”

Gravenberch naar Liverpool?

  • Tof
  • Ik vind het niks
1877+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie