Geplaagde Ten Hag krijgt weer te maken met blessureleed

Foto: Geplaagde Ten Hag krijgt weer te maken met blessureleed

Het zit de laatste maanden niet mee voor Erik ten Hag. De oefenmeester heeft te maken met teleurstellende resultaten, wat onder meer komt door een reeks aan blessures. Vrijdagmiddag kwam Manchester United opnieuw met pijnlijk nieuws.

Hamstringblessure voor Casemiro

De Engelse topclub kan de komende weken niet gebruikmaken van de kwaliteiten van Casemiro. De ervaren verdediger moest zich midweeks tijdens het League Cup-duel met Newcastle United laten vervangen en blijkt een hamstringblessure te hebben opgelopen, waarmee hij een aantal weken aan de kant zal staan.

Het is een zware teleurstelling voor Ten Hag, die in Manchester onder druk staat. De Nederlander staat met de club op de achtste positie in de Premier League met een achterstand van elf punten op koploper Tottenham Hotspur. Waar Manchester United in de League Cup is uitgeschakeld, staat het in de Champions League op de derde positie in de poule.

Ten Hag zal met zijn team dan ook snel moeten presteren om te voorkomen dat het clubbestuur tot het besluit komt om hem te ontslaan. Hij had de ervaring van Casemiro daarom goed kunnen gebruiken, maar de 31-jarige middenvelder staat dus voorlopig langs de kant. Manchester United is niet specifiek over hoelang het herstel zal duren.

Lastig programma Manchester United

Zeker is wel dat hij voor de interlandperiode tegen Fulham (uit), FC Kopenhagen (uit) en Luton Town (thuis) niet op het veld zal staan. Vervolgens heeft Manchester United na de interlands een aantal cruciale duels op het programma staan. Het gaat dan onder meer op bezoek bij Everton en Newcastle United, terwijl het op 6 december in eigen huis Chelsea ontvangt.

Wint Manchester United van Fulham?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, Fulham wint
  • Nee, het eindigt in een gelijkspel
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie