‘Genadeklap voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Genadeklap voor Wilfred Genee’

Wilfred Genee moet mogelijk vrezen voor zijn eigen toekomst op televisie. De presentator is al jaren zeer succesvol met Vandaag Inside, maar de vraag is of hij nog mooie programma’s krijgt zodra de talkshow stopt.

Vandaag Inside laatste kunstje voor Wilfred Genee?

Het floppen van de Vandaag Inside Oranje Quiz is een tegenvaller voor Genee. Rob Goossens stelt in de podcast De Communicado’s onomwonden: “Wat ik schadelijker voor ze vindt dan dat het programma zelf zo geflopt is, dat is dat ze dan vervolgens het niet eerlijk durven te analyseren. Dat ze het als satirisch wegzetten. Dat ik denk van: ja, maar sorry, maar nu ben je echt bullshitargumenten erbij aan het zoeken.”

Volgens Goossens is het geen satire. “Je kunt niet je eigen kutprogramma verdedigen of beter maken door te zeggen: ‘Nee, maar Diederik Ebbinge maakt ook een kutprogramma.’” Victor Vlam is het eens met de mediadeskundige. “Dat is dan misschien ook de reputatieschade die er inderdaad ook wel is. Het doet toch een beetje afbreuk aan je geloofwaardigheid daar.”

Alleen talkshow geslaagd

Goossens vervolgt: “Het laat ook zien dat die drie mannen echt gewoon vast zitten in dat succeskooitje dat ze met z’n drieën gebouwd hebben, want ze hebben Vandaag Inside, maar Wilfred is het nog steeds niet gelukt om buiten de VI-studio iets neer te zetten met succes. Veronica Offside is het laatste grote project wat dat betreft, dat je denkt: hoe kan dat mislukken?”

“Johan moet je überhaupt geen andere dingen meer laten doen, behalve dan dat radioprogramma waarvan ik het overigens wel echt jammer vind dat dat ophoudt. Ja, en René die heeft helemaal de ambitie niet om er dingen naast te doen”, weet Goossens. “Dus wat dat betreft, het is niet dat hun leven ophoudt doordat die quiz zo’n flop is. Het is wel gewoon pijnlijk om mensen die zo’n groot succes hebben, tegelijkertijd te zien floppen. Het is voor hen denk ik ook wel een realitycheck.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zorgelijk voor Genee?

  • Ja
  • Nee
2628+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie