Gedroomd PSV-transfertarget lijkt plots toch te duur

Foto: Gedroomd PSV-transfertarget lijkt plots toch te duur

Bij PSV was men afgelopen zomer druk met het binnenhalen van Aster Vranckx als opvolger van Ibrahim Sangaré en/of Eríck Gutiérrez, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Hierdoor is Jerdy Schouten de enige échte ‘nummer 6’ in de selectie van Peter Bosz.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Aster Vranckx lijkt inmiddels dan toch onhaalbaar

Clubwatcher Rik Elfrink benadrukte na de deadline meermaals dat PSV in de winter zomaar alsnog weer aan kan gaan kloppen bij VfL Wolfsburg, maar Vranckx heeft zich inmiddels in de basis geknokt bij de groenhemden. “Ineens is hij weer volledig aan het voetballen gekomen bij VfL Wolfsburg, dat voor hem dus een fikse prijs zal willen”, voorspelt het Eindhovens Dagblad. Afgelopen weekend kreeg Vranckx zelfs de voorkeur boven captain Maximilian Arnold op het middenveld.

Mogelijk gaat PSV dan verder kijken, want een extra optie voor de functie als controleur op het middenveld zou geen overbodige luxe zijn. “PSV heeft een brede en kwalitatief goede selectie, waar ook disbalans in zit. Er is geen natuurlijke vervanger voor Jerdy Schouten en daar moet in de winterstop iets aan gebeuren. Joey Veerman, Olivier Boscagli en ook de bijna fitte Mauro Júnior zijn misschien opties. Maar eigenlijk zou het beter zijn als PSV een optie op tien minder had en een optie op zes erbij”, aldus Elfrink tot slot.

Zie jij Vranckx nog wel bij PSV belanden?

  • Ja
  • Nee
465+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie