‘Financieel drama voor Vandaag Inside-gast’

Foto: ‘Financieel drama voor Vandaag Inside-gast’

Lilian Marijnissen duikt ineens in allerlei televisieprogramma’s op. De voormalig politica is al met enige regelmaat te zien in Vandaag Inside en schuift ook aan bij De Oranjezomer, maar dook ook ineens op het programma Het Jachtseizoen. Televisierecensent Angela de Jong is echter niet te spreken over de mediaoptredens van Marijnissen, die tevens het vermoeden heeft dat de politica het voor haar portemonnee doet.

Heeft Lilian Marijnissen financiële problemen?

De oud-leider van de SP was in een oranje overall te zien in het programma Het Jachtseizoen, waaraan ze samen deelnam met Rutger Castricum. In een column in het Algemeen Dagblad spreekt De Jong echter van treurige beelden. “Dit soort programma’s is uitgevonden als bezigheidstherapie voor ‘waar zijn ze ook bekend van?’-types als Sylvia Geersen en Ferry Doedens of hunkerende wannabe’s als gravinfluencer Eloise.”

Ongeloofwaardige Marijnissen

Volgens De Jong zet Marijnissen zichzelf hiermee compleet voor schut. “Dit katapulteert haar in één klap naar de sneue categorie Hilbrand Nawijn.” De voormalig LPF-minister deed mee aan So You Wannabe A Popstar. De Jong stelt dat de geloofwaardigheid van Marijnissen enorm is aangetast. “In de uitverkoop gedaan om maar wanhopig in de spotlights te blijven. En waarom? In de hoop een presentatiebaantje te scoren bij SBS 6?”

Angela stelt dat Marijnissen wellicht een showbizzcarrière nastreeft, maar de columniste vermoedt dat de oud-politica in de financiële problemen zit. “Andere mogelijkheid is natuurlijk dat de financiële nood hoog is in huize Marijnissen, na al die jaren een deel van haar salaris in de partijkas van de SP te hebben gestort.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Marijnissen een leuke tv-persoonlijkheid?

  • Ja, leuk om naar te kijken
  • Nee, hoeft van mij niet meer op tv
9944+ Votes


Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie