Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Feyenoord-versterking enthousiast: “Mooie nieuwe uitdaging”

Foto: Feyenoord-versterking enthousiast: “Mooie nieuwe uitdaging”

Gijs Smal is klaar voor zijn periode bij Feyenoord. De 26-jarige linkervleugelverdediger hoopt zich komend seizoen te ontwikkelen tot een belangrijke speler binnen het team, vertelt hij op de clubwebsite.

Overstap Smal naar Feyenoord

De Nederlander maakte in 2020 de overstap van FC Volendam naar FC Twente en beleefde een mooie tijd in Enschede. In slechts een paar seizoenen tijd maakte hij grote stappen. Deze zomer was hij transfervrij, wat hem de mogelijkheid bood om op de interesse van Feyenoord in te gaan.

In De Kuip ondertekende hij een verbintenis tot de zomer van 2028. “Dit is de mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde. Feyenoord heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet waarop de club verder wil bouwen. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik daaraan kan bijdragen”, zo stelt Smal.

Vertrouwen in eigen kwaliteiten

Hoewel de verdediger weet dat de transfer naar Feyenoord de uitdagingen op het veld groter maakt, heeft hij er vertrouwen in dat hij zijn kwaliteiten ook in de havenstad kan laten zien. “De mensen mogen van mij verwachten dat ik naast het verdedigen ook hier de nodige meters langs de zijlijn ga maken.”

Smal kijkt dan ook uit naar het nieuwe seizoen. “Vooral naar het spelen in De Kuip, de vele grote wedstrijden in binnen- en buitenland en dan met name natuurlijk op het podium van de Champions League.” Door de tweede plaats van vorig seizoen stroomt Feyenoord in de poulefase van het miljardenbal in.

Is Smal goed genoeg voor Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie