‘Feyenoord en PSV wéér lijnrecht tegenover elkaar op transfermarkt’

Foto: ‘Feyenoord en PSV wéér lijnrecht tegenover elkaar op transfermarkt’

Deze zomer hebben Feyenoord en PSV al heel wat transferruzies uitgevochten. De ene keer trokken de Rotterdammers aan het langste eind (Thomas Beelen), de andere keer de Eindhovenaren (Ricardo Pepi). De volgende speler die het lijdend voorwerp in een titanenclash wordt, is Luis Chávez.

‘PSV wil Chávez voor neus Rotterdammers wegkapen’

Chávez wordt al een tijdje als ‘de ideale opvolger van Orkun Kökcü’ gezien bij Feyenoord. De regerend titelhouder van Nederland zou zelfs ook al eens een miljoenenbod hebben neergelegd bij de middenvelder van Pachuca CF. In januari jongstleden leken Feyenoord en Pachuca ook al op weg naar een akkoord voor Chávez, maar toen ketste een deal op het laatste moment af.

En nu zou dus ook PSV zich er mee willen gaan bemoeien. Er is ook interesse vanuit Rusland in de 27-jarige controleur. Directeur Earnest Stewart zou in Chávez de ideale opvolger van Eríck Gutiérrez zien: qua speelstijl lijken ze immers erg op elkaar. PSV is bereid de inkomsten van de verkoop van Gutí aan Chivas (zes miljoen euro) volledig te herinvesteren in de komst van Chávez, zo klinkt het vanuit Mexico.

Grote naam in Mexico

Het afgelopen seizoen speelde hij 42 wedstrijden voor Pachuca, daarin was de dertienvoudig international goed voor 3 goals en 5 assists. Op het WK speelde hij alle duels mee met El Tri en scoorde hij zelfs, tegen Saudi-Arabië (1-2 zege). Chávez ligt nog tot medio 2025 vast bij zijn club.

Chavez een goede speler?

  • Ja, halen
  • Neh
1820+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie