Excelsior maanden zonder Adrian Fein door stofwisselingsziekte

Foto: Excelsior maanden zonder Adrian Fein door stofwisselingsziekte

Adrian Fein kan voorlopig niet in actie komen voor Excelsior nadat er bij hem een stofwisselingsziekte is geconstateerd. Dat meldt de Rotterdamse Eredivisionist op de clubwebsite.

Adrian Fein maanden buitenspel bij Excelsior door stofwisselingsziekte

Technisch manager Niels van Duinen vertelt: “Adrian merkte al eerder dit seizoen dat hij kracht miste, maar probeerde toch altijd intensief te blijven trainen. Zijn behandelaar vergelijkt de ziekte met een auto: als er geen benzine in de tank zit, kan de motor niet (door)starten. Zijn lichaam heeft nu, simpel gezegd voor iedereen, zijn systeem uitgezet en daarom moet hij worden behandeld. De Duitse middenvelder Mario Götze, die onder meer uitkwam voor PSV, had een vergelijkbare ziekte. Hij wist hiervan volledig te herstellen en terug te keren op het allerhoogste niveau.”

‘Merk al langer dat mijn lichaam niet is zoals het zou moeten zijn’

De 24-jarige oud-speler van onder meer Bayern München en PSV zegt zelf: “Ik merk al langer dat mijn lichaam niet is zoals het zou moeten zijn en ik ben blij dat de oorzaak nu gevonden is. Ik ben in goede medische handen en heb er alle vertrouwen in dat ik binnenkort weer op het veld zal staan.”

Van Duinen besluit: “Het belangrijkste is dat Adrian zijn lichaam de rust geeft die het nodig heeft. Uiteraard zullen wij hem alle steun geven bij zijn herstel en wij hopen hem snel terug te zien bij Excelsior.”

Gaat Fein nog terugkeren op zijn topniveau?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik vrees van niet..
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie