EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Ex on the Beach-ster deelt bizarre juice over Brian Brobbey

Foto: Ex on the Beach-ster deelt bizarre juice over Brian Brobbey

Brian Brobbey is de volgende voetballer die momenteel door de mangel wordt gehaald bij de juicekanalen. Dit na een nogal opmerkelijke anekdote van Shirley Cramer, die je kan kennen van deelnames aan realityprogramma’s als Temptation Island en Ex on the Beach.

‘Brian Brobbey zoende realityster zonder toestemming op de mond’

In haar eigen podcast Loslopend Wild met Ex on the Beach-collega Lesley Versprille vertelt Shirley dat ze onlangs te gast was op een geheim voetbalfeest. Ze was uitgenodigd via de sociale media, het feest vond plaats als viering van het einde van het seizoen. Shirley trok haar duurste outfit aan, maar eenmaal aangekomen ‘bleek het feest minder chique dan verwacht’, schrijft juicekanaal Reality FBI.

Zo zouden alle dames behoorlijk schaars gekleed zijn geweest en kwam Brobbey al heel snel naar Shirley toe, claimt ze zelf. De Ajax-spits zou haar zonder toestemming vol op de mond hebben gezoend. “Het mondje van mij verdween tot aan zijn strot. Ik was nat tot aan het puntje van mijn neus en kin.” Shirley vertelt verder dat ze Brobbey een duw gaf en direct het feest weer verliet.

Brobbey stuurde haar naar verluidt de dag erop een berichtje via Snapchat met de tekst ‘reageer als ik tegen jou praat’. Vriendin Lesley bevestigt tot slot dat ‘dergelijke feestjes van voetballers vooral bedoeld zijn om vreemd te gaan’. Al is Brobbey voor zover bekend nog single.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Geloof jij dit?

  • Ja
  • Nee
2561+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie