Driessen zag bij tegenstander Volendam de ideale PSV’er lopen

Foto: Driessen zag bij tegenstander Volendam de ideale PSV’er lopen

Valentijn Driessen vindt dat PSV beter afscheid kan nemen van Jarrad Brantwaite. De Eindhovenaren hopen de huurling van Everton echter definitief te kunnen vastleggen. De chef voetbal van De Telegraaf ziet het echter wel zitten in de stopper van FC Volendam, de tegenstander van afgelopen zondag.

Driessen ziet het niet zitten in Brantwaite

Brantwaite maakte op De Dijk zijn opwachting als linkercentrale verdediger in de formatie van Ruud van Nistelrooij. De Engelsman verving Olivier Boscagli, die het kunstgras voorlopig mijdt vanwege zijn recente blessureleed. “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik Branthwaite nooit heb gezien als speler voor PSV”, stak Driessen van wal in de podcast Kick-off.

Driessen is niet overtuigd van Branthwaite, terwijl de leiding van PSV al heeft uitgesproken de huurling definitief van Everton over te willen nemen. “Ze willen hem graag overnemen van Everton. Maar ik heb het tegen Volendam niet gezien. Dan kun je beter die Xavier Mbuyamba hebben. In die jongen zit nog wél toekomst.”

Mbuyamba

De 21-jarige Muyamba debuteert dit seizoen in de Eredivisie bij Volendam. De fysiek sterke stopper heeft een verleden in de opleidingen van FC Barcelona en Chelsea. De Limburger ligt nog tot medio 2025 vast in Volendam.

Houdt PSV de nul tegen Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Mbuyamba een betere optie dan Branthwaite?

  • Helemaal mee eens
  • Nee, onzin
429+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie