‘Dit kán gewoon niet op het WK!’

Foto: ‘Dit kán gewoon niet op het WK!’

Bondscoach Louis van Gaal heeft een plekje ingeruimd in zijn Oranje-basisopstelling voor oudgediende Remko Pasveer omdat hij benieuwd is naar de kwaliteiten van de 38-jarige Ajax-doelman. De analytici van de NOS vinden dat maar vreemd…

Pierre van Hooijdonk zegt allereerst: “Ik blijf het een verrassende keuze vinden. We hebben Stekelenburg gehad, die plots toch eerste keeper werd. Maar hij had een staat van dienst. Bij Oranje en bij Ajax. Dat geldt voor deze keeper niet.”

“Ik zie ook niet dat hij eerste keeper op het WK zou kunnen zijn”, vervolgt Pi-Air. “Het is makkelijker keepen als je bij Ajax speelt, je krijgt namelijk niet zoveel te doen. Wat mij opvalt is dat hij vaak achterover valt in de één tegen één. Als ex-spits kan ik zeggen dat ik dat het makkelijkste vond om op af te komen.”

Cillessen

Rafael van der Vaart denkt dat Jasper Cillessen de nummer 1 wordt op het wereldkampioenschap in Qatar: “Je hebt nu geen eerste keeper en daardoor komt deze discussie. Voor iedere keeper is wat te zeggen. In potentie is Justin Bijlow de allerbeste, maar hij heeft niet de ervaring en maakt de laatste tijd wat foutjes. Cillessen doet het goed bij NEC, als je het zo bekijkt gaat hij keepen op het WK. Hij heeft al een WK gespeeld. Je kan dan wel 38 zijn, maar op een WK komt er meer bij kijken.”

TIP: Verdien 2.20 keer je inleg als Pasveer zijn doel schoonhoudt tegen Polen!

Ben jij het met deze heren eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
422+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie