‘Compleet in de steek gelaten bij Ajax’

Foto: ‘Compleet in de steek gelaten bij Ajax’

Na afloop van het Eredivisie-duel tussen Ajax en Excelsior (7-1) zocht oefenmeester Alfred Schreuder frontaal de aanval na de kritiek die hij had gekregen. Een bewuste keuze, aldus De Telegraaf.

De krant onthult op dinsdag: “Alfred Schreuder heeft de gemoederen flink beziggehouden met zijn tirade na de zevenklapper bij Ajax-Excelsior. Achteraf blijkt hij bewust de aanval gezocht te hebben om wat heilige huisjes omver te schoppen of in ieder geval wat mensen wakker te schudden bij Ajax en daarbuiten.”

“Dat hij daarbij indirect nogal wat beleidsbepalers schoffeerde, kwam hem zeker niet slecht uit, omdat hij zich in de steek gelaten voelt”, vervolgt men. “Niemand van de clubleiding durft naar buiten te komen om te praten over de stand van zaken bij Ajax en zo de trainer uit de wind te houden. Die is begonnen na een enorme leegloop in de basisformatie terwijl wel wordt verwacht dat hij overwintert in Europa en landskampioen wordt.”

“Overmars was weg…

Schreuder zei onder meer: “Mijn zaakwaarnemer (Milos Malenovic, ook zaakwaarnemer van Dusan Tadic, red.) heeft afgelopen transferwindow geholpen met transfers bij Ajax. Dat is heel normaal in de voetballerij. Alleen bij Ajax mag het niet omdat het de zaakwaarnemer van de trainer is. Grote onzin. Hij is belangrijk geweest. Overmars was weg en het was voor iedereen in de club een extreme window. Voor alle mensen binnen de clubs was dit nieuw, dus het is normaal dat er geholpen wordt.”

Goed dat Schreuder dit heeft gedaan?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie