EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Bondscoach Polen heeft nieuws over Lewandowski

Foto: Bondscoach Polen heeft nieuws over Lewandowski

Polen kan in de wedstrijd tegen Oostenrijk hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over Robert Lewandowski. Dat heeft de Poolse bondscoach Michal Probierz op de persconferentie laten weten, als geciteerd door Goal.pl.

Terugkeer van Lewandowski

De centrumspits is dé sleutelspeler van Polen. Tijdens het oefenduel van maandag met Turkije liep Lewandowski tegen een spierblessure aan, waardoor bij Polen alle alarmbellen afgingen. Het kwetsuur lijkt echter mee te vallen, al moet hij wél de wedstrijd van zondag tegen het Nederlands elftal missen.

De bondscoach wist tegenover de aanwezige pers te melden dat hij tegen Oostenrijk wel weer van de partij is: “Er is vooruitgang te zien bij Lewandowski. Hij zal weer gaan trainen, maar het was moeilijk inschatten hoe erg zijn blessure was. Het scheurtje kon groot of klein zijn, maar waarschijnlijk is hij weer fit voor het duel met Oostenrijk.”

Inmiddels is de aanvaller van FC Barcelona alweer toegekomen aan loopoefeningen, waardoor het een kwestie van tijd lijkt te zijn voordat Lewandowski kan aansluiten bij de groepstraining. Polen moet het tegen Oranje ook al doen zonder Arkadiusz Milik: zijn blessure kostte hem het eindtoernooi.

Polen in EK-poulefase

Na de wedstrijd van zondag staat voor Polen op vrijdagavond om 18:00 uur het volgende duel met Oostenrijk op het programma. Op dinsdagavond 25 juni speelt het team van Swiderski vervolgens haar laatste groepsduel. Polen neemt het dan om 18:00 uur op tegen Frankrijk.

Bereikt Polen de volgende ronde?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
550+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie