‘Bom onder Tadic-toekomst bij Ajax’

Foto: ‘Bom onder Tadic-toekomst bij Ajax’

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic haalde na de verloren competitiewedstrijd tegen PSV genadeloos hard uit. De aanvoerder sprak al eerder over de staat van van de selectie, maar na de verliespartij tegen PSV ging hij opnieuw los. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Sven Mislintat een moeilijk gesprek voor de boeg.

De afgelopen jaren stond Tadic toch garant voor uitingen van zijn liefde voor Ajax. Tegenwoordig zou de aanvoerder van Ajax er heel anders in staan, weet het Algemeen Dagblad.

De krant schrijft: “Met Tadic heeft Ajax plannen voor na zijn loopbaan, maar van de topfitte leider moet eerst blijken of hij niet nog een buitenlands avontuur aan wil gaan.”

De aanvoerder mist een aantal dingen bij Ajax. “Tadic stelde een plan te willen zien bij Ajax. Ook bij de veeleisende captain, die hoopt dat Heitinga coach blijft, kan Mislintat de troefkaart van de Europese koningsklasse hoogstwaarschijnlijk niet spelen.”

Dat ook zomeraanwinst Brian Brobbey en huurling Lorenzo Lucca niet hun beste seizoen hebben, zorgt vooral voor nieuwe vragen. “

Zo is het ook nog maar de vraag wie komend seizoen de spits is van Ajax. En dus zal Mislintat in zijn compositie tot de ontdekking komen dat hij met een beetje pech de gehele as moet vervangen..”

Het ligt natuurlijk wel in de lijn der verwachting dat Ajax zal proberen om Tadic tevreden te stellen. De 34-jarige aanvoerder is nog steeds een belangrijk onderdeel van de selectie van John Heitinga, van wie Tadic volgens het AD hoopt dat hij mag aanblijven als Ajax-trainer.

Blijft Tadic?

  • Ik hoop het wel
  • Ik hoop het niet
3673+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie