‘Alleen verdediger huren optie voor Feyenoord’

Foto: ‘Alleen verdediger huren optie voor Feyenoord’

Feyenoord struint de markt af op zoek naar een centrale verdediger. De Rotterdammers proberen een geschikte vervanger te huren voor de geblesseerde Gernot Trauner.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet dat de Oostenrijker mogelijk ook nog een move wil maken. “De Oostenrijker al bijna 31 jaar en bestaat de kans dat hij tegen het einde van zijn loopbaan nog een keer een transfer wil maken. Voor Trauner is er al tijden sluimerende belangstelling, zelfs vanuit de Premier League. Gezien de financiële situatie van de club denkt Feyenoord aan het huren van een centrale verdediger. Slot vertelde zondag na afloop van het duel in Utrecht dat Feyenoord weliswaar koploper is, maar niet kan handelen als een lijstaanvoerder”, schrijft hij bij Voetbal International.

Idealiter koopt de clubleiding een nieuwe stopper, maar dat lijkt niet realistisch. “Het liefst zou hij zien dat de club een paar miljoen euro neertelt voor bijvoorbeeld een speler als Jeffrey Gouweleeuw, een ervaren centrale verdediger die al een aantal jaar zonder problemen in de Bundesliga speelt en geschikt is voor de manier waarop Feyenoord onder deze trainer wil verdedigen.”

Geen geld

“Maar dat geld is er niet, want Ramiz Zerrouki krijgt de voorkeur en voor hem moet Feyenoord – als het lukt om hem te halen – een aantal miljoenen neertellen, terwijl het alternatief, de Noor Sivert Mannsverk, ook een flinke som kost. De andere opties, uit de Belgische Jupiler Pro League, zijn misschien iets goedkoper, maar niet veel”, besluit Krabbendam.

Gaat de landstitel dit seizoen naar Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Huren de beste optie?

  • Ja, weinig keus
  • Nee, een goedkope verdediger valt toch wel te halen
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie