Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax-transfergerucht is grote onzin’

Foto: ‘Ajax-transfergerucht is grote onzin’

Ajax wordt opnieuw aan Eduard Spertsyan van FK Krasnodar gelinkt. De Armeen was al eens dicht bij een overstap naar de Johan Cruijff ArenA, maar toen werd zijn komst geblokkeerd door de raad van commissarissen. Volgens voorzitter Michael van Praag is de ‘nieuwe interesse’ de grootst mogelijke onzin…

Michael van Praag maakt gehakt van Ajax-gerucht

Journalist Rudy Galetti stelde eerder deze week dat Ajax al in gesprek was met Krasnodar over een mogelijke deal, maar bij NH Sportcafé maakt Van Praag gehakt van dat gerucht: “Ik las vanochtend weer op internet dat wij bezig zijn een Rus te kopen. Hoe komen ze er in godsnaam bij? Het is gewoon niet waar. Dat is gewoon iemand die dat uit zijn duim zuigt en dat staat dan weer drie dagen op internet. Onzin! Het is gewoon helemaal niet aan de orde.”

En Wout Weghorst? Dat de international van het Nederlands elftal in beeld is in Amsterdam is wel duidelijk… “Of Weghorst al binnen is? Wat zeg je nu? Hij is momenteel het gras aan het maaien, dus ik denk dat hij niet binnen is, nee. Ah joh, dat zijn allemaal verhalen. Hou toch op.”

Oorlog in Ajax-selectie

Valentijn Driessen zei eerder over de mogelijke transfer van Weghorst naar Ajax: “Het zou natuurlijk geweldig zijn: het circus-Weghorst in Amsterdam. Dat wordt natuurlijk een circus. Hij gaat natuurlijk geen genoegen nemen met een plaats achter Brobbey, dus dan moeten ze samen en dat gaat waarschijnlijk niet passen… Wout kan daar niet tegen en hij gaat dan oorlog maken. Ik heb hem donderdag gezien. Met een gezicht als een oorwurm roept hij: ik sta niet in de basis.”

Onzin?

  • Ja, duidelijk
  • Nou…
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie