Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax blokkeert transfer: NEE!’

Foto: ‘Ajax blokkeert transfer: NEE!’

Ajax is geïnteresseerd in een samenwerking met Wout Weghorst en dat heeft zeker wat te betekenen voor de positie van Chuba Akpom in de Johan Cruijff ArenA, die voor een mooi bedrag mag vertrekken. Voor Brian Brobbey geldt dat echter zeer zeker niet.

‘Brian Brobbey mag absoluut niet vertrekken bij Ajax’

Dat benadrukt De Telegraaf op zaterdagochtend: “Binnen en rondom Ajax wordt benadrukt dat de eventuele komst van Weghorst geen invloed heeft op de positie van Brobbey. De aanvaller, die Weghorst donderdag uit de Oranje-basis hield, maar zijn concurrent als invaller binnen één minuut zag scoren, heeft te horen gekregen dat hij in principe niet mag vertrekken en dat blijft zo. Bijna dagelijks meldt zich in Amsterdam een Europese grootmacht voor het 22-jarige toptalent, maar het antwoord van de club is steevast ’nee’.”

Komt Weghorst daadwerkelijk naar onze hoofdstad, dan wordt hij ook ‘gewoon’ tweede spits: “Bij de stunttransfer van Weghorst zal Brobbey ook eerste spits blijven óf met de aankoop gaan samenspelen. De marktwaarde van de huidige nummer negen van Ajax, die nu tussen de zestig en tachtig miljoen euro wordt geschat, deels laten verdampen door hem op de bank te zetten, is onder de huidige financiële omstandigheden het domst denkbare.”

100 miljoen

Er is echter nog wel een klein addertje onder het gras: “Is Brobbey op het EK trefzeker, dan valt niet uit te sluiten dat er Antony-achtige bedragen – de Braziliaanse aanvaller ging voor honderd miljoen euro naar Manchester United – worden geboden en Ajax die vanzelfsprekend niet kan weigeren.”

Terecht?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
484+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie