‘Zwolle gaat Ajax zaterdag pijn doen’

Foto: ‘Zwolle gaat Ajax zaterdag pijn doen’

Ajax pakte zaterdag met de groots nodige moeite de overwinning bij NEC. Dankzij een late treffer van Brian Brobbey zegevierde de koploper van de Eredivisie met 0-1. Aad de Mos denkt dan ook dat het geluk van Ajax een keer ophoudt en het nog heel spannend gaat worden in de titelrace met PSV.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad vraagt De Mos zich dan ook hardop af hoe het mogelijk is dat Ajax de wedstrijden elke keer zo moeizaam toch nog uit het vuur weet te slepen. “Dan kun je wel zeggen dat dat kwaliteit is, maar dat is het niet.” De moeizame overwinningen geven De Mos dan ook het gevoel dat Ajax het nog wel eens kan laten gaan liggen. “Ik denk dat het nog spannend wordt. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Ajax weer met drie punten wegkomt? Ze gaan het zo echt niet meer makkelijk krijgen.”

Beslist op de laatste speeldag

De analist denkt dat er in de komende vier wedstrijden nog van alles kan gebeuren. “Volgende week zaterdag begint het al en komt PEC Zwolle met Dick Schreuder naar Amsterdam. Die spelen aanvallend voetbal en gaan Ajax pijn doen.” Van een gelopen koers wil De Mos dan ook nog helemaal niet spreken, die het pas op de allerlaatste speeldag tot een beslissing ziet komen. “Het is zeker nog niet gelopen, ondanks de vier punten en het doelsaldo. Ik denk dat de laatste wedstrijd beslissend gaat zijn.”

TIP: Scoort Ajax meer dan vier doelpunten tegen Zwolle? Pak 2.35 keer je inzet! En pak de bonus van €250 bij Circus! 

Gaat Ajax de titel nog verspelen?

  • Ja
  • Nee
850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie