Zaakwaarnemer gaat Rafael van der Vaart helpen

Soccernews

Sören Lerby, de zaakwaarnemer van Rafael van der Vaart, gaat vandaag met de leiding van Hamburger SV om de tafel zitten om een doorbraak te creëren in de onderhandelingen tussen Valencia en Hamburger SV. Rafael van der Vaart heeft al meerdere keren aangegeven dat een droom zou uitkomen als hij naar Valencia CF zou transfereren.

,,Ik wil kijken of we een oplossing kunnen vinden, want Rafael wil erg graag naar Spanje”, aldus Lerby. In de gesprekken met Van der Vaart is wel duidelijk geworden dat de Nederlands-international koste wat kost naar Valencia wil. Van der Vaart heeft in Hamburg in harde bewoordingen laten weten dat hij wil vertrekken bij HSV en dat hij ook recht heeft op een grote transfer naar de Spaanse Primera División.

,,Het is arrogant dat de club niet eens heeft willen praten”, vertelde Rafael van der Vaart na de training aan het [i]Algemeen Dagblad[/i]. ,,Ik heb een droom en die wordt nu verstoord.” De aanvallend ingestelde middenvelder en tevens aanvoerder bij Hamburger SV voert ook emotionele redenen aan voor een transfer. ,,In Valencia wonen mijn grootouders. Die zijn 80 jaar en die dromen ervan om mij daar nog te zien voetballen.”

De transfer zal sneller doorgang vinden als Valencia het bod van veertien miljoen euro verhoogt. ,,Ik hoop dat Valencia het nog niet opgeeft en tot het bittere eind om mij strijdt”, vervolgt Rafael van der Vaart.

De leiding van de Duitse club probeert de speler duidelijk te maken dat het niet om meer geld te doen is. ,,We willen hem gewoon niet kwijt. Hij is onverkoopbaar en té belangrijk voor de ploeg”, aldus sportdirecteur Dietmar Beiersdorfer.

Van der Vaart zegt verder ook dat als de transfer naar Valencia geen doorgang kan vinden hij de deur naar Hamburger SV niet dicht wil smijten. ,,Als het er op uitdraait dat ik hier moet blijven, zal ik werkelijk honderd procent voor HSV geven. Zo zit ik in elkaar. Ik laat het elftal niet in de steek.”

Vanavond zullen we horen wat die woorden waard zijn. HSV speelt dan in Boedapest tegen Honved voor de UEFA Cup. Er wordt gevreesd dat Van der Vaart zich voor dat duel zal terugtrekken met een ‘blessure’, zoals Khalid Boulahrouz dat vorig jaar, kort voor zijn overgang naar Chelsea, deed. Speelt Van der Vaart wel, dan zal hij voor geen andere club meer in Europees verband in actie kunnen komen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:51
0+
Wieffer dankbaar voor afketsen Zerrouki-transfer
09:43
84+
‘International uit Oranje gegooid’
09:38
4+
De Bruyne deelt sneer uit aan Martínez: ‘Als de spelers maar op de juiste plaats staan…’
09:17
35+
Go Ahead Eagles aast op Ajax-stunt: ‘Feyenoord heeft ze een tikje gegeven’
08:54
22+
Bekritiseerde Van Dijk krijgt bijval: ‘Lat lag zo enorm hoog’
08:40
111+
‘Ajax-puinhoop eist makkelijk slachtoffer’
08:23
294+
Koeman wekt verbazing met Brobbey-uitspraken
07:56
12+
Room ziet Messi-droom uitkomen: ‘Dit pakt niemand me af’
07:47
133+
‘Oranje-dissonant heeft Ajax-opvang nodig’
07:26
84+
Messi sloopt Curaçao in zevenklapper
07:00
20+
Hoe Aké zich ontwikkelde tot onbetwiste basisspeler van Manchester City
23:44
173+
Taylor zwaar bekritiseerd: ‘Bijzonder dat hij bij Oranje basisspeler moet zijn’
23:25
199+
Arnesen blikt terug op komst van Slot bij Feyenoord
23:15
152+
België wint na 69 jaar eindelijk weer van Duitsland
22:57
136+
Schotland schrijft historie met zege op Spanje
22:34
178+
Heitinga wijst sleutelspeler aan: “Hij kan het verschil maken”
22:18
493+
Twijfels over Wieffer na debuut in Oranje
21:54
136+
Slot in beeld bij de Spurs: “Geweldige uitdaging voor hem”
21:33
234+
‘Einde verhaal voor Dest: AC Milan laat hem gaan’
21:19
193+
‘Bayern München wil Barcelona op transfermarkt pijn doen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie