Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Wilfred Genee onthult ‘enige BN’er die hij écht als vriend beschouwt’

Foto: Wilfred Genee onthult ‘enige BN’er die hij écht als vriend beschouwt’

Wilfred Genee zorgt met zijn manier van interviewen en presenteren voor een gezonde spanningsboog in Vandaag Inside, maar het levert natuurlijk ook veel haat op. Lang niet iedere BN’er is even positief over hem.

John van den Heuvel enige bekende vriend Wilfred Genee

Onder meer Jeroen Pauw en Fidan Ekiz zullen nooit aanschuiven in VI vanwege de Akwasi-rel en de manier waarop Genee toen Johan Derksen verdedigde aan tafel bij Op1, waar Ekiz en Pauw ook aan zaten. “Vrienden in dit vak bestaan niet. Alleen John van den Heuvel beschouw ik als vriend”, vertelt Genee aan de Metro.

En dat terwijl Genee in de kern helemaal niet zo hard is, vindt hij zelf. “Veel mensen vrezen dat ik er met gestrekt been inga. Dat valt mee hoor. Ik blaf veel, maar bijt uiteindelijk niet. Tenzij iets superonredelijk is of er echt niks van klopt.”

‘Ik moet de zaak opnaaien, anders werkt het programma niet’

“Ik kan niet van tevoren zeggen waar voor mij de grens ligt. Dat moet ik op het moment zelf voelen. Wel moet ik oppassen dat ik niet gedeformeerd raak. Soms besef ik niet wat er wordt gezegd. Dat ik denk: nou, dat valt wel mee, terwijl ik me achteraf realiseer dat het wel een onsje minder had gekund.”

“De kijker moet altijd het gevoel hebben: ‘Goh, ik blijf nog even zitten.’ Ik presenteer als kijker, heb bij wijze spreken de afstandsbediening in m’n hand. Ik zoek altijd waar het spannend kan worden. Op zo’n manier dat anderen er zo goed mogelijk uitkomen en ik minder sympathiek. Ik moet de zaak opnaaien, anders werkt het programma niet. Als ik uitsluitend mijn vriendelijke kant inzet, wordt het doodsaai.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij fan van de werkwijze van Genee?

  • Ja
  • Nee
3095+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie