Wijnstekers vreest ‘ontregelend’ AS Roma: “Wel bang voor”

Foto: Wijnstekers vreest ‘ontregelend’ AS Roma: “Wel bang voor”

Ben Wijnstekers kan niet wachten op de return tussen AS Roma en Feyenoord, vanavond in Italië. De voormalig verdediger van de Rotterdammers denkt dat het lastig gaat worden, maar houdt vertrouwen in een goed resultaat.

Ben Wijnstekers voorspelt lastig duel, maar gelooft in goed resultaat

“Het is wel aan elkaar gewaagd”, blikt Wijnstekens vooruit op Feyenoord TV. “Waar ik wel bang voor ben, is dat Roma er alles aan zal doen om Feyenoord uit zijn spel te halen. Ze hebben natuurlijk die supporters mee, dus dat is ook wel iets geweldigs voor Roma.”

Vorig seizoen bleek Feyenoord in staat menigeen te verrassen, Wijnstekers hoopt dat dat vanavond ook weer lukt. “We hebben natuurlijk die serie meegemaakt van vorig jaar, toen we uiteindelijk in Tirana kwamen. Als je die wedstrijden gezien hebt, Marseille hadden we ook niet verwacht dat we het zouden redden. Maar dat lukte allemaal. Ik heb er heel veel vertrouwen in maar ik denk wel dat het moeilijk wordt. Ik ben bang dat het zo’n wedstrijd gaat worden als tegen Ajax, dat we vergeten te voetballen. In Marseille lukte het wel goed, maar het zal moeilijk worden.”

Sterk in de breedte

Tot slot uit Wijnstekers lof voor de breedte van de Feyenoord-selectie. “Het gekke is dat de laatste wedstrijden onze buitenspelers niet zo goed zijn, maar ze zijn altijd wel beslissend in acties en de gene die er in komen zijn ook weer heel bepalend. De spelers die er in komen zijn eigenlijk net zo goed. Dat is ook wel het voordeel van deze selectie, ze kunnen zich meer veroorloven omdat we goede vervangers hebben.”

Feyenoord gaat vanavond weer winnen

  • Ja
  • Nee
94+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie