Wesley Sneijder beschuldigt van contractbreuk

Foto: Wesley Sneijder beschuldigt van contractbreuk

Wesley Sneijder heeft zich schuldig gemaakt aan contractbreuk. Die conclusie trekt de Nederlandse Loterij, de eigenaar van sportgokplatform Toto.

De Telegraaf bericht over de kwestie: “Sneijder, die tot voor kort op televisie nog te zien was als ’Koning Toto’, verschijnt sinds anderhalve week in een commercial van hun directe concurrent BetCity. De oud-voetballer zelf is zich van geen kwaad bewust. Sneijders zaakwaarnemer Guido Albers stelt dat er een afspraak over ontbinding is gemaakt met Nederlandse Loterij, vóórdat hij in zee ging met BetCity.”

Er zou zelfs een ‘transferbedrag’ zijn betaald voor de vroegtijdige beëindiging van het contract. Naar verluidt is dit ook vastgelegd in een mailwisseling tussen de loterij en Albers, maar rond de eerste commercial van BetCity maakte de Nederlandse Loterij toch nog bezwaar. “Tja, dat is net zoiets als na de transfer van een speler van Feyenoord naar Ajax vervolgens verbieden dat die speler tegen Feyenoord uitkomt”, zo citeert de krant een betrokkene.

De Nederlandse Loterij heeft een andere lezing en stelt dat Sneijder nog altijd onder contract staat. “Wij hebben een andere zienswijze op deze overeenstemming”, zo reageert een woordvoerder. Men gaat nu op zoek naar een oplossing in de zaak rond de recordinternational van het Nederlands elftal.

TIP: Win 1.74 keer je inleg met een zege van Nederland op Senegal!

Goed dat Sneijder zich hiervoor leent?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
98+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie