Voorwaardelijke geldboete voor Erwin Koeman

Soccernews

[img align=left]uploads/erwinkoeman[/img]Feyenoord-trainer Erwin Koeman is door de rechter in Rotterdam veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 300 euro, met een proeftijd van twee jaar.

Koeman krijgt de straf opgelegd omdat hij op 6 november jongsleden werd aangehouden voor rijden onder invloed. Na afloop van de wedstrijd Feyenoord – Vitesse dronk de oud-international enkele glazen bier, Koeman zou zich door een chauffeur naar huis laten rijden, maar die mocht het terrein van De Kuip niet betreden. De trainer heeft toen zelf zijn auto buiten de poort gereden. Daar werd hij aangehouden door de politie, die direct een alcoholtest afnam.

Omdat Koeman geen genoegen nam met de boete van 300 euro, die hem toen werd opgelegd liet hij de zaak dinsdag voorkomen bij de politierechter. Na een zitting die meer dan twee uur in beslag nam werd de onvoorwaardelijke straf omgezet in een voorwaardelijke. Koeman is het daar niet mee eens en overweegt in hoger beroep te gaan.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie