Voorspelling Nederland – Frankrijk: Puntje voor Oranje?

Op vrijdagavond staat – naast Spanje vs Italië – dé wedstrijd van de tweede speelronde van dit EK op het programma. Nederland neemt het in Leipzig op tegen Frankrijk. De winnaar van dit duel plaatst zich sowieso voor de knock-outfase van het Europees kampioenschap. Gaat Nederland punten pakken?

Red Bull Arena Leipzig

EURO Grp. D

21 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 juni 2024 20:58.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Bookmakers zien Frankrijk als favoriet

Op basis van de 1×2-odds zien de bookmakers Frankrijk als de favoriet voor vrijdagavond. Kijkende naar de historie tussen Nederland en Frankrijk is dat niet gek. Van de laatste zeven ontmoetingen wist Nederland er slechts één te winnen. In 2023 werd er nog met 4-0 en met 1-2 verloren van de Fransen. Ronald Koeman en de spelers willen eindelijk weer eens gaan presteren tegen Frankrijk, ondanks dat de ploeg duidelijk niet de favoriet is.

🇳🇱 Vs 🇫🇷: Doelpuntrijke ontmoeting op komst

Nederland en Frankrijk hebben samen drie doelpunten gemaakt dit toernooi, inclusief het eigen doelpunt van Oostenrijk. Hoewel beide teams nog niet echt op schot zijn, heeft dit duel alle ingrediënten voor een doelpuntrijke ontmoeting. Nederland speelt graag op de helft van de tegenstander, wat Frankrijk uitnodigt tot counteraanvallen. Aan de andere kant geldt hetzelfde; Oostenrijk wist meerdere keren door te breken tegen Frankrijk, dus Oranje moet dat ook kunnen.

Meer dan 2,5 doelpunten

Speler om op te letten en wedden: Wout Weghorst

Hoewel Wout Weghorst waarschijnlijk op de bank begint tegen Frankrijk is het lastig om hem hier niet te benoemen. Zeker nu de deelname van Kylian Mbappé door een neusbreuk onzeker is. Weghorst is namelijk de Nederlander die het beste in vorm lijkt te zijn. In alle drie de wedstrijden van deze periode wist de aanvaller te scoren.

Wout Weghorst scoort

Voorspelling Nederland – Frankrijk

Frankrijk is duidelijk de favoriet voor dit duel. De aanwezigheid of afwezigheid van Mbappé heeft weinig invloed op die status. Oranje wil zich met de besten meten dit toernooi. Deze groepswedstrijd is een uitstekende test om te zien waar het team van de bondscoach nu staat. Een overwinning lijkt misschien te hoog gegrepen, maar een gelijkspel is zeker mogelijk voor Oranje. Unibet biedt momenteel een odd van 3.30 voor deze uitslag.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Nederland – Frankrijk voor alle ins en outs rondom deze EK-topper.

Unibet
3.30
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie