Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Voor Feyenoord was ik geen serieuze optie’

Soccernews

In de Gelderlander van vandaag vertelt Paul Bosvelt over de situatie tussen hem en Feyenoord: “Voor de clubleiding was ik geen serieuze optie”, zegt de nieuwe Heerenveen-aanwinst.

Volgens Ruud Gullit had Paul Bosvelt de Rotterdamse club aan een lijntje gehouden.
“Het verhaal van Gullit was één grote leugen”, zei Bosvelt bij zijn presentatie in Heerenveen. “Ik heb hem zondagmiddag ook gebeld om hem dat te vertellen. Feyenoord heeft 20 april mijn zaakwaarnemer gebeld om te vragen hoe het met me ging en of ik eventueel geïnteresseerd was in een terugkeer naar Feyenoord. Het antwoord was ja. Daarna heb ik niets meer gehoord. Voor de clubleiding was ik geen serieuze optie. In de pers liet de club weten dat ik niet de eerste voorkeur was, dat ik door mijn leeftijd geen prioriteit had. Ik rekende dus al nergens meer op. Afgelopen vrijdag belden Wotte en Gullit toch nog, maar toen had ik al een akkoord met Heerenveen.”

Volgens de 35-jarige middenvelder van Manchester City wilde Gullit ‘zijn eigen straatje schoonvegen’. Bosvelt: “Hij en de club wilden geen gezichtsverlies lijden. Ik weet dat Feyenoord legio spelers heeft benaderd om de ploeg te versterken, maar blijkbaar wilden die allemaal niet. Maandag heeft de club zichzelf gecorrigeerd op de eigen website en het ware verhaal verteld.”

Bosvelt heeft niettemin een goed gevoel over zijn transfer naar Heerenveen: “Uit de manier waarop Heerenveen mij heeft benaderd, sprak heel veel vertrouwen en dat wil ik graag terugbetalen op het veld. Als je iets over Heerenveen hoort, is dat vaak louter positief. Half april belde Riemer (van der Velde, de voorzitter, red.) me op met de mededeling dat de club me serieus volgde. Later heb ik een goed gesprek gehad met trainer Gertjan Verbeek en daarna was het eigenlijk heel snel rond.”

Bosvelt besloot in maart samen met zijn partner Monique dat het tijd zou zijn om na twee seizoenen Engeland terug te keren naar Nederland.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie