‘Vandaag Inside-ontslag op komst’

Foto: ‘Vandaag Inside-ontslag op komst’

Chris Woerts heeft onjuiste informatie verspreid over het Nederlands elftal. De UEFA zou opdraaien voor de kosten van het trainingskamp van het Nederlands elftal in Oostenrijk, maar dat blijkt anders in elkaar te steken. De tafelgasten van Vandaag Inside vragen zich dan af of Woerts nog wel uitgenodigd moet worden in de populaire talkshow.

Vandaag Inside-gast Woerts in twijfel getrokken na Oranje-misleiding

Verslaggever Noa Vahle liet in de uitzending van Vandaag Inside Oranje weten dat de verstrekte informatie van Woerts onjuist is. “Chris zei gisteravond bij jullie aan de bar dat het base camp in Wolfsburg allemaal door de UEFA wordt betaald, maar ik kreeg vanmiddag een appje van de perschef dat het niet helemaal klopte wat Chris zei. De KNVB betaalt namelijk alles en dat betalen ze uit de inkomsten van het toernooi. Dus lekker gedaan weer, Chris.”

Het zorgde voor een lach bij René van der Gijp en Wilfred Genee. “Chris zat er weer lekker in. Waarom nodigen we die man nog uit eigenlijk?” Derksen heeft zich vooral gestoord aan het ‘amateurtoneel met een verhuisdoos’, die Woerts had meegenomen naar de uitzending om nieuws over Vitesse te brengen. “Wie bedenkt dat? Wie zet dat in scène? Het was een en al bullshit.”

Woerts ter discussie bij Vandaag Inside

Van der Gijp vond die actie van de sportmarketeer ook nergens op slaan. “Dit programma is al gek genoeg. En dan hoef je echt niet gekker te doen. Als je gewoon jezelf bent, word je buiten al gearresteerd.” Derksen stelt ook dat Woerts daarmee de plank heeft misgeslagen. “Ik vind wel dat we ernaar moeten streven dat wat we zeggen tegen het kloppen aan zit. En daar is bij hem geen sprake van.”

Olcay Gulsen, die zondag ook te gast was in het programma en zelf veel kritiek kreeg van de kijkers, noemde Woerts incompetent. Daar kon Derksen zich wel in vinden. “Nou, dat is heel goed samengevat. Een volwassen man die voor de tv een item maakt met ratjes en marmotten… een marmot moet dan door een hokje lopen en als het vlaggetje van Frankrijk boven het hokje staat, dan wint Frankrijk. Dan moet je professionele hulp zoeken.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Vandaag Inside afscheid nemen van Woerts?

  • Ja, vertelt alleen maar onzin
  • Nee, juist goede aanvulling voor het programma
1429+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie