Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Vandaag Inside drijft spot met gecancelde tafelgasten

Foto: Vandaag Inside drijft spot met gecancelde tafelgasten

Tina Nijkamp is erg te spreken over het puzzelboek dat Vandaag Inside een aantal dagen geleden op de markt bracht. Naast puzzels krijgt men ook een kijkje achter de schermen en worden er (minder populaire) tafelgasten op de hak genomen.

Tina Nijkamp is positief over het nieuwe puzzelboek van Vandaag Inside

“Het Vandaag Inside-puzzelboek ligt sinds eergisteren in de winkel. Heel handig, want het is bijna Vaderdag”, zegt de mediakenner in haar podcast Tina’s TV Update. “Ik vind het een heel leuk boek, moet ik eerlijk zeggen. Er staan veel puzzels in, maar het is ook een soort achtergrondboek voor het programma. Er staan bijvoorbeeld vijf kleine artikelen in van Marco Louwerens (voormalig directeur van Talpa, red.), die heeft vijf soorten columns geschreven over hoe het achter de schermen gaat bij VI, heel leuk.”

Gecancelde gasten

Nijkamp stelt dat er ook mensen op de hak genomen in het boek. Zo wordt bijvoorbeeld de spot gedreven met voormalig tafelgast Sander Schimmelpenninck. “Er is een spiraaltekening waar Sander Schimmelpenninck uit komt. Er is ook een hele puzzel gewijd aan gecancelde gasten, onder wie – en ik wist niet dat zij definitief gecanceld was – Leonie ter Braak.” Ter Braak was in het verleden te gast in de show, maar schuift niet meer aan sinds ze SBS verruilde voor RTL. Sindsdien wordt ze juist vaak bekritiseerd aan tafel.

“De andere namen kennen we wel: van Maarten van Rossem tot Rob Kemps, Wouter de Vries, Paul de Leeuw, Youp van ’t Hek, Roos Schlikker, dat weten we, somt Nijkamp op. “Het boek is een beetje zoals VI op tv, maar dan in puzzelvorm. Ik vind het een leuk boek, maar wel duur: 18,75 euro. Dat is eigenlijk bizar hoog.”

Goed dat ze oude gasten zo op de hak nemen?

  • Tuurlijk, niks mis mee
  • Nee, moeten ze niet doen
798+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie