Van Nistelrooij: “PSV – Ajax niet groter maken”

Foto: Van Nistelrooij: “PSV – Ajax niet groter maken”

In de strijd om de tweede plaats op de ranglijst staan PSV en Ajax zondag tegenover elkaar in de Eredivisie. Ruud van Nistelrooij verloor met de Eindhovenaren nog nooit van de Amsterdammers, maar de trainer blijft vooral rustig.

PSV-trainer niet bezig met verdere toekomst

Als PSV-speler bleef Van Nistelrooij ongeslagen tegen Ajax. Als hoofdtrainer won hij vooralsnog alle onderlinge confrontaties. “Statistieken zijn leuk om in de vakantie een keer te bekijken, maar wij zijn nu bezig om ons volledig te focussen op de wedstrijd van zondag. We zijn maximaal aan de slag gegaan deze week en al het eerdere helpt ons nu niet”, zo citeert het Eindhovens Dagblad.

De belangen zijn groot en duidelijk. PSV presteert dit seizoen wisselvallig. “Ik denk niet in ondergrenzen, maar in eerste worden en het maximale eruit halen wat er nog in zit. Daar gaan wij voor en daar is alles op gericht”, zo stelt Van Nistelrooij vast. “Als je de plek weet waar je uiteindelijk komt te staan, ga je die evalueren.”

Of zondag bepalend is voor de toekomst van PSV? “Dat mag je aan de directie vragen en de raad van commissarissen. Ik ben nu niet bezig met de grote toekomst van PSV, maar met PSV-Ajax. Een topwedstrijd die we willen winnen, maar die we ook niet groter gaan maken dan de wedstrijd in werkelijkheid is. Er zijn daarna namelijk nog twaalf punten te pakken.”

Wint PSV van Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat PSV opnieuw winnen van Ajax?

  • Ja
  • Nee
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie