Van Hooijdonk oorzaak reserverol Vonlanthen

Soccernews

Pierre van Hooijdonk drukt weldegelijk een stempel op de opstelling van NAC, zo meldt Voetbal International. Volgens de nieuwste editie is het belang Van van Hooijdonk de reden van de reserve rol van Johan Vonlanthen. Pierre heeft een filosofie: het belang van Pierre van Hooijdonk is het belang van NAC Breda aldus redacteur Taco vd Velde.

Daarmee doelt Van den Velde op de invloed van Van Hooijdonk op de opstelling van trainer Ton Lokhoff. De aanvoerder begon het seizoen als diepste spits, met Johan Vonlanthen achter zich. De Zwitser bloeide op en scoorde regelmatig. Van Hooijdonk ging er niet beter door voetballen en veranderde het systeem zo dat Victor Sikora voortaan de diepste man is, Van Hooijdonk op de positie van Vonlanthen speelt en de PSV-huurling naar de bank is verhuisd.
Bovendien zou van Hooijdonk in de nabespreking van het duel met RKC fel hebben uitgehaald naar de Zwitser. Volgens Pi-Air waren alle spelers goed bezig, maar van Vonlanthen trok hij zijn handen af. Die wilde toch niet luisteren.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie