Valgaeren: “We hadden iets leuks voor ogen”

Soccernews

Joos Valgaeren heeft gisteren van zijn club FC Emmen te horen gekregen dat zijn contract per direct werd ontbonden. Zijn contract liep nog tot medio 2010, maar ook Valgaeren beseft dat het anders is gelopen. “Toen ik in de zomer van 2008 tekende, hadden we een leuk gesprek. Er heerste een goede sfeer, maar het is niet geworden wat beide partijen ervan hadden voorgesteld. We hadden iets heel moois voor ogen, maar het is anders gelopen. Niemand heeft hier schuld aan”, aldus [i]RTV Drenthe[/i].

Ondanks de ontbinding van zijn contract, beseft hij wel dat dit uiteindelijk de beste oplossing was voor beide partijen. “We spraken anderhalf jaar geleden echter ook af dat we opnieuw gingen samenzitten, als er een kink in de kabel zou komen. Nu zijn we tot een oplossing gekomen die voor alle partijen het beste is.” Zijn weinige optredens in het eerste van Emmen hebben meegespeeld in het besluit van zowel de speler als zijn werkgever.

“Dat heeft uiteraard met prestaties te maken. Daar ga ik me niet achter verschuilen. Maar het is nu goed geweest. Dit afscheid van het betaalde voetbal is natuurlijk niet mooi. Eigenlijk best jammer, maar over een tijdje ben ik dit ook vergeten”, meldde de oud-speler van Roda JC, Celtic en Club Brugge. Als hij had geweten dat het zo zou lopen, zou hij nooit hebben getekend bij de Eerstedivisionist. “Als ik dit had geweten, had ik natuurlijk nooit getekend bij Emmen.”

Tot slot laat de centrumverdediger weten nu een mooi plekje te hebben gevonden met zijn vrouw in België en ook niet meer terug te keren in het profvoetbal. “Ik keer niet meer terug in het profvoetbal en ga een treedje lager spelen. Hier hebben we ons plekje gevonden”, aldus de 19-voudig Belgisch international over de stand van zaken omtrent hem en zijn vrouw Kristel van Goor, ex-handbalinternational.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie