Vaassen-Feyenoord terecht afgelast volgens politie Epe

Soccernews

[img align=left]uploads/logo feyenoord[/img] De burgemeester van het plaatsje Epe heeft de oefenwedstrijd Vaassen-Feyenoord terecht afgelast volgens de politie van Epe. Burgemeester van Lente geeft als voorbeeld de gebeurtenissen van Go Ahead Eagles-Ajax in dezelfde streek.

”Je doet er alles aan om een oefenduel tegen een eredivisie club goed te laten verlopen. Als je nagaat dat het Eepse politiekorps uit slechts 27 agenten bestaat moet je jezelf toch afvragen waar je die andere extra mensen vandaan haalt als hetzelfde gebeurd zoals bij Go Ahead Eagles-Ajax wat trouwens erg goed mogelijk was”, aldus Van Lente.

De echte reden om het duel niet door te laten gaan geeft de burgemeester niet. ”Die is vertrouwelijk dus die brengen we niet naar buiten. Ook staat Vaassen toch wel bekend als fanatieke club met fanantieke supporters. Dan kan je wel denken van het is maar een amateur club maar toch zijn daar ook fanantieke supporters te ontdekken”, aldus de laatste woorden van Van Lente.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie