Update in LinkedIn-bio Alex Kroes lijkt slecht nieuws voor Ajax

Foto: Update in LinkedIn-bio Alex Kroes lijkt slecht nieuws voor Ajax

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax. De vraag is alleen wanneer hij definitief begint. Ajax wil hem het liefst zo snel mogelijk laten beginnen, maar daar lijkt het niet op. Kroes bewerkte onlangs zijn bio op LinkedIn en dat betekent slecht nieuws voor de Amsterdammers.

Alex Kroes deelt update over baan als algemeen directeur bij Ajax

Op zijn LinkedIn zette Kroes in zijn bio: “Vanaf 15 maart 2024 weer aan t werk…” Met name die puntjes lijken veelzeggend. Kroes en Ajax hoopten dat hij al veel eerder mocht beginnen, maar schijnbaar werkt AZ niet mee. Bij die club werkte Kroes als Directeur International Football Strategy. Vanwege concurrentiebeding mocht hij pas na een jaar beginnen in Amsterdam, alleen Kroes en AZ kwamen tot het akkoord dat hij op 15 maart 2024 mag starten bij Ajax. Die datum lijkt dus vast te staan.

Chris Woerts

Sportmarketeer Chris Woerts zei eerder deze week bij Vandaag Inside al dat AZ niet mee wilde werken. “AZ zegt: waarom moeten wij meewerken aan iets waar we helemaal niet bij betrokken zijn? Hij heeft getekend voor 15 maart en dan moeten we plotseling allerlei dingen doen om Ajax te pleasen. Daar hebben ze niet zoveel zin in”, vertelde Woerts.

“AZ heeft ook geconstateerd dat Alex in het semi-geheim al dingen doet voor Ajax. AZ zegt: waarom gaan wij het probleem van Ajax oplossen? Laat hem lekker op 15 maart beginnen. De kans is dus heel klein”, aldus Woerts.

Situatie Ajax

Momenteel is Jan van Halst de interim-algemeen directeur. Hij was al actief in de raad van commissarissen en werd doorgeschoven. Hij volgde Edwin van der Sar op, die in mei besloot te stoppen. Ajax zit ook zonder technisch directeur na het ontslag van Sven Mislintat.

Begrijp jij dat AZ niet meewerkt aan deze situatie?

  • Ja
  • Nee
479+ Votes

‘AZ waarschuwt Kroes opnieuw na Ajax-nieuws’

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie