‘United moet ook Van der Sar naar Manchester halen’

Foto: ‘United moet ook Van der Sar naar Manchester halen’

Erik ten Hag maakt komende zomer de overstap naar Manchester United. Voormalig United-middenvelder Paul Scholes voorziet een zware klus voor Ten Hag en denkt dat de Mancunians er verstandig aandoen om ook Edwin van der Sar naar Manchester te halen.

Tegenover talkSPORT laat Scholes weten dat Ten Hag een zwaar en lang traject wacht. “Het wordt een lange weg. Ik denk dat hij volgend jaar voor de vierde plaats moet vechten. Dat is niet iets wat je wil bij Manchester United, of verwacht.” De Engelsman ziet United de komende jaren nog niet meestrijden om de titel en denkt dat de club daar wel vier of jaar voor moet uittrekken. Scholes is dan ook van mening dat Ten Hag moet worden bijgestaan in het proces en het niet alleen aan kan. “Ik heb het gevoel dat hij voor de leeuwen wordt gegooid. Of er moet boven hem iets veranderen en iemand bij komen. Bestuurders Richard Arnold, Ed Woodward en John Murtough mogen commercieel gezien briljant zijn, voetbalkennis is niet hun kracht.” 

Van der Sar naar United

De voormalig Engels international denkt dat United de klus niet alleen aan Ten Hag moet overlaten. “Ik denk dat Ten Hag iemand nodig heeft. Hij heeft een schakel nodig tussen hem en de bestuurskamer.” Scholes die samenspeelde met Van der Sar, ziet in de voormalig doelman van Ajax en United de perfecte schakel. “Ik wil niet met namen gaan strooien, maar als je denkt aan Edwin van der Sar en wat hij gedaan heeft bij Ajax. Hij is ijzersterk in het smeden van die relatie. Ten Hag heeft die schakel nodig tussen de spelers en het bestuur om er echt een succes van te maken.”

TIP: Eindigt United-Chelsea gelijk? De odd is 3.50 bij Circus!

Moet United Van der Sar ook nog Manchester halen?

  • Ja
  • Nee
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie