TRANSFERUURTJE: Argentijnen weg bij Ajax en Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Argentijnen weg bij Ajax en Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Feyenoord en Marcos Senesi zijn waarschijnlijk bezig aan de laatste weken van hun samenwerking. Volgens La Gazzetta dello Sport lonkt alsnog een prachtige transfersom voor de Rotterdammers. Senesi gaat na dit seizoen zijn laatste contractjaar in bij Feyenoord. Als aankoop van zeven miljoen euro moet de Rotterdamse club hem dus verkopen in de zomer. Naar verluidt heeft de clubleiding inmiddels een prijskaartje om zijn nek gehangen: vijftien miljoen euro.

De opvolger van Erik ten Hag bij Ajax moet deze zomer aan de slag met een gerenoveerde selectie. Er dreigen nogal wat spelers te vertrekken uit Amsterdam, waaronder Lisandro Martínez. Volgens Spaanse en Argentijnse media kan Martínez rekenen op serieuze belangstelling van FC Barcelona. Namens de Catalaanse topclub zou directeur Matieu Alemany afreizen naar Amsterdam om beweging te brengen in deze transfer. Mede dankzij Jordi Cruijff zijn de relaties tussen beide clubs uitstekend te noemen.

Alexander Büttner lijkt hard op weg naar eerstedivisionist De Graafschap. De 33-jarige verdediger zou op het punt staan om voor drie seizoenen te tekenen in zijn woonplaats. Büttner is geboren in Doetinchem, waar hij inmiddels ook weer woont. Nu krijgt hij dus de kans om aan de slag te gaan op De Vijverberg. “Ik ga het niet ontkennen”, reageert technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap tegenover De Gelderlander. “Er kan heel snel nieuws zijn.”

Buitenland:

Robert Lewandowski hoopt volgend seizoen voor FC Barcelona te spelen. De Poolse spits van Bayern München zou zelfs een groot gebaar willen maken om een doorbraak te realiseren, zo weet Mundo Deportivo. De Catalanen willen Lewandowski en rekenen daarbij op de goede relatie van president Joan Laporta met zaakwaarnemer Pini Zahavi. Naar verluidt heeft laatstgenoemde in gesprek met de Pool zelfs te horen gekregen dat de Bayern-spits wil inleveren om de overstap mogelijk te maken. Lewandowski wil nog één toptransfer maken. De Pool, die in augustus zijn 34ste verjaardag viert, wil met een nieuw avontuur zijn indrukwekkende carrière afsluiten.

En tot slot: Real Betis Sevilla gaat Isco overnemen van Real Madrid. De middenvelder van De Koninklijke is in het bezit van een aflopend contract en kan daardoor komende zomer transfervrij de overstap maken. Het Spaanse AS maakt melding van de transfer, maar laat ook weten dat Betis eerst financiële ruimte moet creëren om de aanvallende middenvelder vast te kunnen leggen. De club uit Sevilla kan nog Champions League voetbal halen om meer inkomsten te genereren en anders zal het spelers moeten verkopen. Nabil Fekir lijkt daarbij de belangrijkste gegadigde om te vertrekken uit Sevilla.

TIP: Pakt Real Betis de winst bij Getafe? Pak 2.75 keer je inzet! Nieuwe klanten ontvangen tot €250 bonus, klik hier!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Senesi is in potentie wereldtop

  • Eens
  • Oneens
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:27
16+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
17+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
48+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
78+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
57+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
499+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
101+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
35+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
243+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
538+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
115+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
160+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
44+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
292+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
312+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
181+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
32+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
30+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
179+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie