‘Ten Hag-stunt in Manchester’

Foto: ‘Ten Hag-stunt in Manchester’

Na de opeenvolgende nederlagen tegen Brighton & Hove Albion en Brentford begon men in Engeland al een beetje schamper te doen over oefenmeester Erik ten Hag, maar na vier opeenvolgende overwinningen (onder andere tegen Liverpool én Arsenal) is het sentiment héél anders.

Na de 3-1 zege op The Gunners zegt Roy Keane bij Sky Sports: “Het is een enorm belangrijke overwinning voor Manchester United. Wat me bevalt aan deze ploeg, is de teamgeest en het karakter. In de tweede helft waren ze fantastisch in de counter en konden ze nog een paar extra goals maken. Het momentum keert terug bij de club.”

“Dit is weer een groot statement. Dit is wat je van Manchester United wilt zien”, aldus de normaal zo norse Ier. “Na de overwinning op Liverpool vroegen we ons af: kunnen ze dit kracht bij zetten? En dat hebben ze gedaan. Als ze nu naar de ranglijst kijken, voelen ze zich al een stuk beter. De transfermarkt zit erop, dus het gedoe over het vertrek van Cristiano Ronaldo is voorbij. Manchester United gaat gewoon door. Heel, heel goed.”

Uitstekend

Gary Neville neemt het woord: “Arsenal speelde uitstekend en liet Manchester United ervoor werken. De spelers van Arsenal zullen teleurgesteld zijn, maar kunnen terugkijken op een wedstrijd waarin ze veel dingen goed deden. Op de cruciale momenten hebben ze de wedstrijd verloren en misschien waren ze een beetje roekeloos met een driedubbele wissel twintig minuten voor tijd.”

Hun collega Jamie Carragher schrijft cynisch op Twitter: “Wat gaat er worden van Manchester United zonder de doelpunten van Cristiano Ronaldo?”

TIP: Verdien 1.63 keer je inleg als United van Real Sociedad wint!

Is United erbovenop?

  • Ja
  • Nee
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie