Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ten Hag staat financieel sterker bij ontslag’

Foto: ‘Ten Hag staat financieel sterker bij ontslag’

Erik ten Hag heeft zich volgens The Mirror een goede dienst bewezen door met Manchester United de FA Cup te winnen. Het kan hem bij een ontslag namelijk financieel het nodige brengen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Financiële meevaller Ten Hag

De Engelse grootmacht heeft een rampzalig seizoen achter de rug, waarin het niet lukte om in de competitie Europees voetbal veilig te stellen. Aankomend seizoen speelt Manchester United echter alsnog in de Europa League, omdat het ten koste van Manchester City de FA Cup won.

Achter de schermen vergadert de clubleiding momenteel over de toekomst van Ten Hag. Hoewel hij dus wel een prijs won, vindt de club het te weinig om tevreden te zijn. Het is dan ook de vraag of er voldoende vertrouwen is om de Nederlandse oefenmeester ook komend seizoen te laten zitten.

Mocht het afscheid van Ten Hag willen nemen, dan moet het hem een flink bedrag meegeven. De afkoopsom bedraagt naar verluidt 10,5 miljoen euro. Dat was 2,5 miljoen euro minder geweest als Manchester United zich niet had geplaatst voor Europees voetbal, stelt het Engelse medium.

Onduidelijk toekomst Manchester United

De komende weken moet duidelijk worden of Ten Hag op zoek moet gaan naar een nieuwe werkgever. Zélf liet hij meermaals weten dat hij het liefste langer doorgaat met het project, mits het vertrouwen aanwezig blijft. Hij heeft in Manchester nog een verbintenis tot medio 2025.

Blijft Ten Hag bij Manchester United?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
612+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie