‘Studio Voetbal-rel krijgt staartje’

Foto: ‘Studio Voetbal-rel krijgt staartje’

Wilfred Genee heeft zondagavond met stijgende verbazing gekeken naar de uitzending van Studio Voetbal. Zo uitte Pierre van Hooijdonk stevige kritiek op Ajax-trainer Maurice Steijn, terwijl Van der Vaart hem van repliek diende. Al had laatstgenoemde ook nog een stevige woordenwisseling met Ibrahim Afellay. Genee verwacht dat de uitzending nog wel een staartje krijgt.

Genee haalt Studio Voetbal-rel aan in eigen programma’s

“Wat daar gebeurde, dat gaat vanavond nog wel een dingetje worden”, waarmee Genee bij Radio 538 doelde op de komende uitzendingen van Veronica Offside en Vandaag Inside. “Ik vind het echt ongelofelijk. In eerste instantie werd er al aan Pierre gevraagd waarom hij zoveel moeite had met Steijn. Daar wilde hij eerst niets over zeggen, want dan zou hij ermee achtervolgd worden.”

Genee zag echter dat Van Hooijdonk alsnog zijn gal spuwde. “Vervolgens zet hij hem eerst weg als een hele luie trainer. En vervolgens kwam dit verhaal er ook nog eens achteraan”, waarmee Genee verwees naar de ‘duistere deals’ die Steijn volgens Van Hooijdonk sloot in zijn NAC-periode. “Toen ging met name Van der Vaart daar echt hard op in, dat deed Rafael hartstikke goed. En toen begon hij steeds terug te krabbelen.”

Kritiek op Van Hooijdonk

Volgens Genee probeerde Van Hooijdonk zelfs nog de schuld in de schoenen te schuiven van Van der Vaart. “Pierre had het gedaan, hij had geroepen. En nu deed hij voorkomen dat Van der Vaart gek was. Dat vond ik zo onbegrijpelijk. Daar snapte ik niets van. Dat zal nog wel een staartje krijgen. Dit is de nieuwe trainer van Ajax, een beursgenoteerd bedrijf. Hij wordt weggezet als oplichter. Ongehoord.”

Ging Van Hooijdonk te ver?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, viel wel mee
5470+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie