Standard Luik haalt uit tegen Cercle Brugge: 7-1

Soccernews

Standard Luik heeft vanavond in het eigen Stade de Sclessin Cercle Brugge compleet weggespeeld. Met vier goals in de eerste helft en vier goals in de tweede helft werden de bezoekers getrakteerd op een doelpuntrijke wedstrijd.

Milan Rapaic was bij Standard in de eerste helft goed voor een drietal doelpunten. In de vijfde minuut scoorde de Kroaat zijn eerste. De tweede van Rapaic volgde nadat Igor De Camargo de 2-0 maakte. De 4-0 ruststand werd door een door de Kroaat benutte strafschop bepaald.
Meteen na de thee scoorde Mohammed Tchite zijn eerste van de avond. Na de tegengoal van Muhamadu Ibad werd het 5-1. Mohammed Tchite vond het niet genoeg en scoorde zijn veertiende goal van het seizoen, 6-1. Invaller Serhiy Kovalenko zette de eindstand op het bord.

[b][u]Alle zaterdag-uitslagen Jupiler League:[/u][/b]
Standard Luik – Cercle Brugge: 7-1
Sporting Charleroi – Lierse SK: 0-1
SK Lokeren – Sint-Truiden: 1-2
Westerlo – KSV Roeselare: 3-2
AA Gent – Excelsior Moeskroen: 0-0
SV Zulte-Waregem – RC Genk: 1-0