Spelers met elkaar op de vuist tijdens training (+video)

Soccernews

Bij de Braziliaanse hoogvlieger Corinthians was het onlangs goed raak tussen twee spelers van de club tijdens een training. De twee, Marcinho en Denis, raakten slaags met elkaar tijdens de afsluitende partij. Toen de één wild inkwam bij de ander raakte deze gefrustreerd. Hij wou zijn temgenoot terugpakken nadat hij wild bij hem inkwam. Dit deed hij in de vorm van een vliegende tackle. Hij raakte zijn medespeler op zijn kuit waarna een vechtpartij ontstond.

Bij die vechtpartij moesten teamgenoten beide vechtersbazen uit elkaar houden. Trainer Mano Menezes maakt zich geen zorgen en is niet bang dat dit vaker gebeurt. “Deze dingen gebeuren in het voetbal. Ik beschouw het als een incident”, liet hij weten. Over mogelijke straffen voor de spelers deed hij geen uitspraak. “Dat is aan de leiding van de club. Maar laten we niemand kruisigen. Dit was een uitzondering.”

Corinthians is de club waar vedette Ronaldo, die onder meer uitkwam voor Real Madrid, mogelijk actief is. Komende zomer wordt Roberto Carlos zijn ploeggenoot. Hij speelde in zijn loopbaan ook al voor de club uit de Spaanse hoofdstad.

[b]Bekijk hieronder de beelden van de vechtpartij:[/b]

[youtube]http://www.youtube.com/v/1Ox7A6QzHdQ[/youtube]

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie