Spaanse media: ‘Real is onsterfelijk’

Foto: Spaanse media: ‘Real is onsterfelijk’

Real Madrid heeft nog altijd kans om de finale van de Champions League te halen. De Koninklijke verloor weliswaar met 4-3, maar heeft dankzij een briljante Karin Benzema nog altijd zicht op de finale. De Spaanse media genoten dan ook volop van de wedstrijd, die Real als morele winnaar van het veld af zagen stappen.

El País zag Real bij vlagen weggespeeld worden door City, maar sprak ook van de enorme wilskracht van de Madrilenen. “Het stond een paar keer op het punt van instorten, maar Real heeft oneindig veel levens. Het team van Carlo Ancelotti leek op een stel misdienaars. Maar het is de koorddanser van de Europa Cup.” Het Spaanse medium prijst Benzema de hemel in. “Hij deinst voor niemand terug. Hij is de meester van het onmogelijke. Real was vier keer een stervende, maar gaat vol leven terug naar Bernabéu.”

Real leeft nog

Ook El Mundo Deportivo ziet dat er nog altijd hoop is voor Real, dat eigenlijk volledig weg had kunnen worden geblazen. “City was in staat om Los Blancos te slachten, maar heeft maar een voorsprong van één doelpunt. In een festival van defensieve fouten speelde Real een slechte wedstrijd. Defensieve mislukkingen bleven de kop op steken bij Real. Maar ze leven! Op 4 mei wordt alles beslist.” Ook AS rept van de wederopstanding van Madrid, dat City nog een zware avond gaat bezorgen. “Er is werk en er wordt om een wonder gevraagd, maar de stad zal ontketend in de aanval gaan. Real Madrid kent een onsterfelijke modus. Het team van Carlo Ancelotti lag al drie keer op de grond, maar staat altijd op.” 

TIP: Wint Real Madrid thuis van Manchester City? Pak 3.25 keer je inzet! En pak de bonus van €250 bij Circus! 

Gaat Real Madrid thuis wel winnen van Manchester City?

  • Ja
  • Nee
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie