Seedorf: “Van Basten wil RvN graag terug”

Soccernews

[img align=left]uploads/van%20nistelrooy,%20ruud(oranje%20uitshirt).jpg[/img]Clarence Seedorf is heeft het volste vertrouwen in een terugkeer van Ruud van Nistelrooy in het Nederlands Elftal. “Van Basten wil hem graag terug, anders ga je niet bij iemand langs in Madrid”, vertelt de middenvelder van AC Milan tegenover [i]Sportweek[/i].

Sinds het WK van afgelopen zomer ontstond er een conflict tussen Ruud van Nistelrooy en bondscoach Marco van Basten. Clarence Seedorf, die enkele maanden geleden weer geselecteerd werd voor Oranje na jarenlange afwezigheid, weet dat Van Basten verder wil met Van Nistelrooy. “Als Van Basten de deur naar mij weer opzet, zal hij dat voor Van Nistelrooy straks ook doen”.

Enkele gesprekken in de afgelopen maanden hielpen niet om de bondscoach en de spits van Real Madrid dichter bij elkaar te brengen. “Ik weet hoe graag Van Nistelrooy deel wil uitmaken van de nationale ploeg. Ik denk dat zijn terugkeer een kwestie van tijd is. Ruud weet als geen ander wat de waarde van het Nederlandse elftal voor hem is. Als hij daar voor zichzelf uitgekomen is, dan zie ik Van Basten niet als een obstakel voor hem”, vertelt de 79-voudig international.

“Ruud kan hier een leermoment voor zichzelf van maken. Hij heeft al heel veel bereikt: is vader van een mooi kindje, heeft zijn familie, speelt voor een fantastische club. Maar net als ik heeft Ruud een ambitie die nooit ophoudt, dus ook richting het Nederlands elftal. Het zou mooi zijn als hij over die drempel stapt”, beëindigt Seedorf zijn verhaal.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie