RKC Waalwijk bevestigt komst Wotte

Soccernews

[img align=left]uploads/wotte[/img]RKC Waalwijk heeft zojuist overeenstemming bereikt met Mark Wotte over een dienstverband als trainer/coach. De 45-jarige oefenmeester zal per direct aan de slag gaan bij de Waalwijkse club, zo meldt de club op haar eigen website.

Enkele weken geleden is de samenwerking met Adrie Koster en assistent Ton Verkerk beëindigd na teleurstellende resultaten. ‘In Mark Wotte heeft RKC Waalwijk nu een trainer gevonden die perfect in de gemaakte profielschets past’, aldus de clubleiding van de Waalwijkers. Eerder was hij als hoofdtrainer in de eredivisie al werkzaam voor ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Den Bosch en Willem II, waardoor hij ruime ervaring heeft op eredivisieniveau. Daarnaast heeft hij twee seizoenen Jong Oranje onder zijn hoede gehad als bondscoach, waar hij werkte met dé talenten van het Nederlands voetbal.

RKC Waalwijk heeft er naar eigen zeggen alle vertrouwen in dat Mark Wotte de ploeg weer aan het voetballen krijgt. Hierbij zal hij geassisteerd worden door Adrie Bogers die de functie van assistent-trainer zal vervullen. Algemeen directeur Henry van der Vegt; “Met Mark Wotte halen we een trainer in huis, die perfect past bij het topsportklimaat dat we hier in Waalwijk voor ogen hebben. Bovendien heeft hij bewezen talenten beter te maken en goed met de verschillende persoonlijkheden in een spelersgroep te kunnen werken. Adrie Bogers kent zowel de A-selectie als de beloften erg goed en is een echte clubman. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zij RKC weer op de rit krijgen.”

Mark Wotte heeft zijn club Ismaelia in Egypte, waarmee hij bovenaan de ranglijst stond, verlaten omdat hij graag naar Nederland wilde terugkeren. In Waalwijk tekent hij een contract tot 2008, met een optie voor nog een jaar.

Voor Jong RKC Waalwijk zal op korte termijn een nieuwe trainer/coach worden aangesteld.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie