Rijaard: ‘Ik ben onschuldig’

Soccernews

Daniel Rijaard onkent betrokken te zijn bij het omkoopschandaal in Nederland, zo verklaart hij tegenover het [i]Algemeen Dagblad[/i]. [i]De Telegraaf[/i] meldde vanmorgen dat de speler van Excelsior betrokken bij het omkoopschandaal zou zijn.

“De beschuldigingen zijn vals”, reageert een razende Rijaard vanaf zijn vakantieadres. “Ik heb me altijd voor honderd procent ingezet voor ADO Den Haag. In het seizoen waarop zij doelt, was ik nota bene wisselspeler. Door mijn goede invalbeurten heb ik juist een tweejarig contract afgedwongen.”

Rijaard wijst op zijn ex-vriendin, die zegt meer te weten van ‘het omkoopschandaal’. Sinds de verdediger de relatie met haar verbrak, ontstond een conflict. “Eerst smeekte ze me terug te komen. Toen ik weigerde, heeft ze mij verboden mijn dochter te zien. Dat duurt al een jaar. Zij heeft al eerder aangegeven mij kapot te maken. Ze beticht me ook van cocaïnegebruik. Ik was toen net medisch gekeurd, waarbij geen sporen van cocaïne zijn gevonden.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie